Otålig!!!

Nu har jag suttit och grejat med bloggen länge. Fick hjälp av Joel! (http://liindblaads.blogg.se/) och det är jag glad för! Jag fattade ju ingenting, men han hjälpte mig med stilmallen och att pilla i den. Så pilligt det är!! Och så gjorde jag en header alldeles själv! X) Men jag ska göra en ny sen. Ska åka hem till mamma och låna photoshop! X) Nu har jag ju bara paint!

Men nu får det vara nog!! Snart kommer Adam hem från hockeyn och jag har inte fått gjort ett dugg! Inte ens lagat mat eller ätit med än nudlarna. :S Nu ska jag göra matlådor till imorgon.

Fridens Liljor // Alex

Lill-lördag

Nu sitter jag och glor på tv och har ätit värsta flashiga middagen!



Den kom med gaffel och allt. XD Det var mest för att stilla hungern lite.

Jag fulade mig och skull göra värsta söa frisyren och smink och så. Men jag behöver duscha och hade för ont i huvudet för att orka sminka mig rejält så nu ser jag mest ut som Amy Winehous! X)

Idag hade vi brandskyddsutbildning på jobbet. Sitta och lyssna på en snubbe i tre timmar. Tråkigt! Mn han såg bra ut och var ganska rolig (tyckte jag kanske bara för att han såg bra ut). Undrar om jag får lön för de timmarna... Jag ska ju trots allt bara vara där den här veckan..

Igår var det skytte. Luftgevär. Jag ska vara ledare på tisdagarna. Men det var så himla lite folk så jag provade skjuta lite. Var ju längesen nu så jag trodde det skulle gå åt skogen. Men det gick riktigt bra och då orkade jag inte ens fixa ställningen helt. Jag står upp och skjuter och då ska man stå i en viss ställning och på rätt sätt så att träffar rätt på tavlan. Hehe, det är inte bara att ta ett gevär att skjuta. Men det är superkul!

Åh åh!! Jag fick min ring igår!!!



Suupermysig är den! Jag har ingen kamera för tillfället så det får bli web cam bilder. Dålig kvalite men vad gör man?? X) Dags att köpa en egen kamera och inte bara låna mammas ibland...

Ikväll är jag ensam till tio typ. Adam är och repar i Halmstad och sen ska han se på hockey. Men det är gött att va ensam! ^_^

Fridens liljor // Alex

Jobb och shopping

Idag har jag packat bollar. En massa bollar. Det var nästan ett halvår sedan jag packade bollar istället för att fräsa och det var skönt med lite omväxling. Det var bra på radion idag också. Hade inte tråkigt någon gång och tiden gick snabbt. Hoppas resten av veckan också blir det!

Efter jobbet åkte jag och Adam in till Halmstad för vi behövde storhandla på Citygross. Halle da med kött vi har i frysen nu! :D
Innan matshopping var vi inne i centrum för att kolla lite butiker. Hittade två par byxor på Gina Tricot för 199 kr styck. Tyckte jag var ett kap! Och sen lite smink på Åhléns. Köpte ett beight skimrande nagellack som ska passa till ringen!!! Den ska komma imorgon. Jag längtar!

Men nu ska jag nog gå och lägga mig. Ska ju upp tidigt och jobba imorgon igen.

Fridens Liljor // Alex

Ensamdag

Idag har jag haft en riktig ensamdag. Det blev mycket sent i natt, vi somnade inte förrän vid halv 6 kanske, så därför gick vi inte upp förrän mitt på dagen. Adam åkte iväg för att fiska så jag har fått klara mig själv. Jag har bara kollat på film och gjort mest ingenting annat. Just nu har jag gosat in mig med alla kuddarna i ett hörn av sängen. :D



Jag har "lånat" en tröja som jag har fastnat för. :D Den luktar unket men den är stor och mysig.


Jag har köpt en ring idag också. För att göra mig själv lite piggare! :D Jättefin är den och jag tycker den passar mig just nu. ^_^



Den ska egentligen likna mjukglass men jag blir så sugen på cupcakes när ser den. Hoppas jag får den snabbt! Hade varit kul att ha den till nästa helg.

Jag ska börja jobba igen imorgon. Vet inte hur länge, vet bara denna veckan. Men det är ändå skönt att veta att man får lite lön nästa månad också!

Fridens Liljor // Alex

Nu är det fredagsmys!

Allt lutar mot en myysig fredag just nu! Jag ska in till Vallberga och hämta ett paket. Den innehåller en klänning! Hoppas verkligen den passar. Jag ska visa sen.
Adam ska repa idag och då ska jag följa med till Halmstad. Ska kolla i lite butiker. Har inte så mycket pengar kvar så vi får se om det blir några inköp. Men det är alltid kul att titta!

Igår fick jag Håkans nya bok på posten! Den är jättefin! Full med mysiga biler och texter.



Idag kliar tatueringen som bara den. Det har den inte gjort förut. Men det känns bra att den läker fint.
Jag har inte berättat för Leif att jag gjort den. Han tycker inte alls om tatueringar och den här är ju jättestor så han kommer bara håna mig. Orkar inte med sånt. Så han får se den när han ser den. Jag tänker inte visa upp den. Jobbigt.

Nu ska jag städa och baka. ^_^

Fridens liljor // Alex


Äntligen!

Nu har jag äntligen fått göra min tatuering!



Det gjorde ont! Värst var det på skuldrorna och på ryggraden! Men det var kul, faktiskt. Tog bara en timme och några mintuer. Jag som trodde att det skulle ta mycket längre tid! Och den blev mycket mycket billigare än vad jag trodde med och det är ju himla positivt. ^_^ Nu två dagar efteråt så ömmar det mer. Men det gör väl över snart!

Nu ska jag tvätta lite kläder och sen ska jag kolla på mitt dagliga Top Model! Säsong 6 är det som går nu. Har redan sett allt men det är kul ändå. Och inspirerande.

Fridens liljor // Alex

Småland

Ikväll kom vi hem från farmor och farfar. Det har varit en bra helg. Mycket godis har det blivit som vanligt! ^_^ Får alltid massor av godis och snacks när vi är hos dom. Inte blev det bättre av att vi stannade till vid gräddbullsfabriken i Strömsnäs (på Adams initiativ så klart) och där finns en shop med gräddbullar så klart och med massor av godis. Och så var vi ju på våxtorps marknad innan vi körde och där köpte jag marknadsgodis. Bara massa godis! :D

Vi har splat kort, vilket vi också alltid gör hos farmor och farfar. Gin & Rumny spelar vi då. Försökte lära Adam och han blv bra på det. Handlar visserligen mycket om tur med korten men även lite hjärngympa med. Jag vann sista rundan! B)

Det har varit fint väder i helgen! Det tycker vi om. Igår var vi ute i skogen och plockade kantareller. Har jag int gjort på flera år! Det blev några liter. Skönt var det att komma ut i skogen. Det var inte lika kul att rensa svamparna sen efteråt men det är smällar man får ta. Fick med mig lite hem som jag stoppade i frysen. Får bli till lite mackor eller något senare i höst.

Just nu är jag väldigt trött. Vet inte riktigt varför. Känner nästan som att jag är på väg att bli sjuk. :/ Adam är och repar i Halmstad med bandet så det är tråkigt här hemma ensam. Nu tutad någon utanför! Det tycker jag om! Det är många som tutar när dom kör förbi på vägen. Lite festligt. Imorgon väntar ännu en arbetslös dag. Börjar bli tråkigt nu. Men jag har en del ställen jag tänker gå till och söka jobb. Kanske ska börja med det redan imorgon! :) Har skaffat mig en skrivare nu så jag ska skriva ut lite personliga brev att ha med mig.

Nu ska jag nog kolla lite på tv.

Fridens liljor // Alex

En till mössa!

Jag glömde nämna att jag har virkat en del på Adams mössa idag. Jag provade ett annat mönster med stolpar. Mycket lättare och det går mycket snabbare med stolpar. Men! Jag ville ju att jag och Adam ska ha likadana mössor så jag valdde samma mönster till slut. Jag har fått en beställning på en mössa (från Frida) så jag får se till att göra färdigt Adams ganska snabbt. Vill ju göra färdigt Fridas snabbt efter att jag fått garnet till hennes mössa. Hon ville ha svart och grön randig! Det blir bra! ^_^

Adams mössa so far!



Jag gjorde min mössa med en 6 mm-nål men Adams gör jag med 8 mm-nål. Så den blir lite större och mysigare! ^_^ Garnet är 9 mm så det blir lite tajtare ändå.

Chokladmuffins...

Igår gjorde jag chokladmuffins. Mest för att jag var sugen på att skapa något, vilket oftast är anledningen till att jag bakar, och jag hade bara ingredienser till att göra muffins. Och jag är inte så glad i muffins så jag gjorde med choklad smak för dom är goda! I alla fall så blev dom jättegoda! Helt utsökta! Så... idag tog dom slut. Men jag ville ha mer.. Så jag gjorde nya! :D Och dom blev precis lika goda! Hehe! Jag åt två. Sen stoppade jag resten i en burk, så att dom skulle vara skyddade från mig på något vis! Men en fick inte plats. Så jag åt den med.

Jag har inte bara bakat och ätit bakelser idag. Jag har också varit duktig! Har tvättat fyra laddningar tvätt. För det behövdes! Skönt att ha massa mysiga nytvättade kläder nu! ^_^
Och resten av dagen hade jag tänkt ägna åt att få lite mer ordning i lägenheten. För imorgon åker jag och Adam med pappa till mina farföräldrar i Lindås. Som ligger i Emmaboda. Ska bli trevligt. det var längesedan jag var hos dom nu. Det blir inte så ofta för de bor tjugo mil bort och om det ska kännas lönt får det bli över hela helgen, och vi har så mycket för oss nu för tiden! Det är synd. Får bli bättre på att planera våra helger nu. Adam har bara träffat dom en gång så det är på tiden nu. 

Imorgon på förmiddagen ska jag till Våxtorps marknad. Dels för att jag aldrig missar den och dels för att jag ska stå där med tupperware och ragga värdinnor. ;) Det blir bra.



Mina muffins! Smasken! ^_^

Snart höst..

Nu har jag varit ute och gått i ca tre kvart. Det var jätteskönt! Gjorde det för att jag mår ofta illa när jag sitter här inne i lägenheten och ser på tv. Behöver frisk luft!
Jag tycker mycket om den här årstiden. Man märker hur luften blir mycket friskare och att det börjar gå mot höst. Jag mår så bra under de här månaderna. Psykiskt iallfall. Jag får en helt annan känsla i kroppen. Känner mig mer hemma men för även fler drömmar och längar mer efter äventyr! På torsdag har jag och mamma funderat på att åka till Liseberg. Hoppas verkligen det blir av!
Det blåser mycket nu. Det är lite mysigt på kvällarna när det börjar bli mörkt. Man sitter inne och gosar ner sig under ett täck eller en filt, släcker alla lampor och tänder massa ljus, värmer lite te ller varm choklad och ser en film. Såå mysigt! Och nu när sommaren är slut och vädret blir lit sämre får man bättre anledning att sitta inomhus. Det blir roligare att baka och att virka!

Jag har längtat efter hösten ett tag och har redan virkat en mössa till mig själv! ^_^ Jag använde mönstret till os-mössan. Tyckte den såg mysig ut!



Den blev mysig också! Det är lite för varm ute fortfarande för att ha den på sig men jag brukar ha den inomhus när jag är lite frusen.



Jag tyckte det var lite kul att ha mitt namn i pannan! :D För en tillbaka till de små toppluvorna med sitt namn man hade när man var liten. ^_^

Jag ska göra en till Adam med. Men han ville ha en svart. Så klart! :D

Fridens liljor // Alex



RSS 2.0