Har kollat på barnprogram!

På min kusin Lindas begäran har jag nu spanat in "I drömmarnas trädgård" på barnkanalen. Ett program som mitt kusinbarn Tyra tycker är väldigt spännande. Dagens program handlade om Macka Packa som gillar stenar och fick en av Igle Pigle och en av Upsy Daisy. Sen kom tre likadana figurer som hette Tomly Boerna. Tror jag. De gav varsin sten till Macka Packa. Hehe, alla karaktärerna kunde bara säga sitt eget namn men ändå hade de långa konversationer med varandra. :D Det var flummigare och mycket mer skrämmande än teletubbies. X) Sen slog det mig att inuti dockorna fanns vuxna människor som jobbar. Haha! Varför blev man inte barnprogramledare?? Så slappt jobb! Och så får man vara hur fjantig man vill!



Nu börjar Molly Mus så jag slår nog över! :D


Kretsmästerskap ikväll!

Ikväll är det kretsmästerskap på skyttet. Det är vår klubb mot Laholms. I år är det i Laholms lokal. Därför tog jag med mig mitt gevär hem igår. Det är första gången jag har mitt gevär hemma. Känns lite coolt. Haha! Annars står det alltid i klubblokalen.




Jag gillar mitt gevär. Jag tror det kommer gå bra ikväll på tävlingen! Mm. :)


Hundvakt och smoothies!

Idag har jag en liten lurvig hund på besök. Jag passar nämligen mammas och Leif lilla vovve, Zac! Eller mannen som jag kallar honom. ^_^ Han brukar inte trivas i vår lägenhet av någon anldning men sedan vi var ute en lång runda i förmiddags så har det gått bra. Det var inte så mysigt väder ute men det är alltid skönt med luft! Missade ju zumban igår så jag det var bra med motion idag. Har ju bestämt mig för att bli lite mer hälsosam! Tränar 2-3 gånger i veckan med zumba och afropowerdance i Laholm.

 

 

Jag har börjar göra massa när jag är godissugen! Igår var vi på maxi och då köpte jag massa goda ingredienser! Fick en smootiereceptbok i julklapp och provar olika varje gång. Men jag har ju inte alla ingredienserna så jag har fått improvisera en del. Men det är ju egentligen bara att ta massa olika och mixa ihop! :D Lätt som en plätt!

 

Mixern som jag fick av Adams föräldrar i julklapp!




Nu får jag ng ta och städa lite. Har inte gjort så mycket vettigt idag förutom promenaden...


Vi hade tvåårsdag!

Igår hade jag och Adam tvåårsdag. Mm, faktiskt. Så jag fick frukost på sängen. Flingor och te. Hehe! Sen kom jag på att jag ville till Gränslösa utanför Båstad. Så då åkte vi dit! Där finns ju så mycket krimskrams man inte visste att man behövde! Köpte nya målardukar och färg och lite ljusgrejer bland annat. Och märkeesoutleten ligger ju vägg i vägg så vi gick in där med! Hittade ett par gympaskor. Har ju använt mina gamla på jobbet så dom är ju trasiga och stinker! Så det var dags för ett par nya. Där fanns converse också och jag råkade prova ett par som satt som handsken! ;D Men jag var för snål så Adam köpte dem till mig i tvåårspresent! Helt frivilligt! Jag lovar! (han fick en hardcase till sin bas av mig.)






Fina va?? :)

I fredags var vi nere i Tollarp och kollade på en bil som Adam spanat in på blocket. Det blev ett köp faktiskt! En himmelsblå S40 kör han omkring i nu. Hans lillebror ska ha 240:n sen när han tar körkort. Men det känns konstigt när Adam inte kör den vite pansarvagnen. Jaja.




En kreativ kväll!

Efter att ha somnat i sängen i nån timme sådär igår kväll vaknade jag av att Isac ringde och berättade att han och Felix var på väg. :D Så det var bara att hoppa upp som ett skott och börja laga mat, för jag var jättehungrig! När dom kom kollade vi på film. Det blev Dude, where's my car! En av mina favoritfilmer!! Det var jättelängesen jag såg den för jag har tappat bort den dvd:n. Vet inte om jag har lånat ut den eller vad.. Men nu har jag lånat den av Frida. Efter filmen spelade vi lite Wii. Men sen fick Felix en idé! Mina målar grejer stog framme så han tyckte vi skulle måla en tavla tillsammans! :D Så det gjorde vi! Det blev jättebra. Heheh! Felix tog ham den och ska hänga upp den på sitt rum. För det är bara där den passar kom vi på! Det blev en helmysig kväll!

 

 

 

Mitt svampmoln som blev uppåner på tavlan för jag låg på fel håll och målade! :D Fick inspiration till det från Felix och Isacs bullet-tröjor som de hade på sig.

 

 

Den lille gubben i hörnet skulle likna Adam. X)

 

 

 

Och så till sist autograferna! :D

 

Nu ska jag ut och gå en sväng. Det är ju faktiskt fint väder idag för en gångs skull! Och ikväll blir det zumba!

 


En lugn onsdag.


Nu har jag krypit ner i sängen. Satt och somnade när jag kollade på top model nyss. Vet inte varför jag är trött. Har ingen anledning till det riktigt. Innan idag var jag och Adam i stan i Laholm. Adam var på banken och lånade massa pengar! Eller lite iaf. :D Han ska köpa ny bil nämligen. Vi ska ner till Lund och kolla på en på fredag. Under tiden han var där gick jag runt i Laholm och sökte jobb i butikerna.. Det var inte så uppmuntrande. Alla sa samma sak, att de inte behöver någon just nu. Det är så tråkigt. Och mina pengar börjar ta slut. Jag får ju lön nu den 25 men bara för ett par veckor i december. Får hushålla verkligen hushålla med slantarna!

Igår städade jag i vårt sovrum! Det har inte varit rejält i ordning sedan vi flyttade in här! Vi har haft det som förråd nästan när vi har städat resten av lägenheten när vi har haft gäster. Vi har ju så himla mycket grejer och har inte riktigt kommit i ordning här. Så därför har vi bara slängt in allt löst i sovrummet och stängt dörren! Så! Men det är det slut på nu. Det är kämpigt att vakna och det första man ser varje dag är en enda röra! Så jag städade som sagt igår! Det blev så bra och mysigt här nu! Tog t o m bilder för jag blev så stolt! :D

 

 



Ni som varit här förr vet hur det såg ut och vilket jobb jag gjort! :D Haha! Men just nu är tv-rummet skitstökigt för jag slängde ut allting där ju. Får ta det sen ikväll. Nu ska jag läsa lite och kanske ta en tupplur. Nu är det The Ark på radion förresten. Deras nya singel. Har inte varit så kär i en låt på länge! Pirrar i magen när jag hör den! Haha! Underbart! Grym text också! Kolla in vettja! The Ark – Breaking up with God. Här är texten också!


Svettig!!!

Pust! Jag är svettig och slut! Och jag gillar det! :D Mamma har varit här och vi har spelat Just Dance på Wii! Det är jättekul och vi valde att använda det som träning! Det är ju så att mamma var gympainstruktör förut men slutade med det för ett och halvt år sedan. Sedan dess har inte jag och mamma haft någon regelbunden träning och det har både hon och jag verklign märkt på oss. Hon känner sig lite mulligare om magen och jag orkar inte ens gå uppför trappor utan att bli andfådd. Men det är skitkul att dansa! Så vi slängde på oss träningskläderna och spelade Wii i en timme! Bra va?!

Anledningen till att jag har fått energi till detta nu är att Träningsverkeet i Laholm ska införa Zumba! Jag har velat prova på det så det ska bli jättekul! Men jag ska träna lite på min kondis innan så att man inte kommer dit och är helt slut efter tio minuter! :D Jag ska t o m få nya träningskläder av Adam! Haha! Så att man är snygging när man kommer till träningspassen. Nästa vecka är det gratis att prova på på träningsverket så jag ska passa på att prova på Afropowerdance också! Det tycker jag låter kul!



Det ska bli skönt att känna att man orkar mer och jag vill gärna få en vältränad mage inför bikini-säsongen! ;D Vem vill inte det?
Här är kläderna vi beställde från H&M idag:
Nu ska jag göra 100 sit-ups, sen blir det lite melon och tv-tittande. Duscha också så klart! :D


RSS 2.0