Bakar och småstädar! ^_^

Ghaa!! Det praslar ovanför mig! En mus klättrar ovanför vårt tak! Men det var inte alls det jag tänkte skriva om. Det är så att jag håller på att baka! ^_^ Jag provar ett recept på en chokladtårta (devil's food cake) och om det blir bra ska jag göra en till till fikan på jobbet på fredag. Eftersom jag fyller år då! just nu låter jag tårtbottnen svalna. Tog nyss ut den från ugnen. Det var meningen att man skulle ha två springformar och göra två bottnar, men jag tyckte det var så dyrt med sånna på maxi (99kr) så jag köpte bara en och gjorde en stor som jag ska dela på. Men med all smet i formen på en gång ville den inte stelna så snabbt som den skulle. Så den blir nog lite kladdig när jag skär i den. Vi får se! under tiden går jag omkring och småstädar lite här och var i lägenheten. Vi har alltid sån rör så det tar sån tid att städa! Så jag tar lite i taget. Lite varje dag. :)

På fredag är det min födelsedag ja. Perfekt att fylla år på en fredag!! ..kan man tycka. Men jag ska inte fira så drastiskt då utan ta det mycket lungt för på lördag blir det kalas! 52 pers kommer till maten och sen några till efteråt. Ska bli kul! Men det blir att fixa med det hela dagen och sen under festen har jag väl fullt upp med att hinna prata med alla, ha kul, hålla lite kontroll på läget, skåla, pust! Jag kommer nog ta det lite lungt med drickan till kl tolv och sen släppa loss med de sista som stannar länge! Det blir bra!

Nu ska jag städa lite till!


På tok för lätt att göra av med pengar...

Vips! sa det! Så hade hon dragit 1000 spänn från mitt konto. Jag var och köpte skor idag. Vinterskor. Jag tänkte att om det ska bli likadan vinter i år som i fjol så får Conversena stå i garderoben ett tag. Köpte riktigt rejäla kängor som är fodrade och har bra mönster och allt. Sitter och har dom på nu faktiskt. Dom är hur sköna som helst! Helt ludna inne i. Och man kan sprattla med tårna och det är bra. Skitsnygga tycker jag dom är också! Enda nackdelen var ju att dom var så himla dyra. Men ska man ha något med kvalité får man väl betala mycket för det också. Och dessa skor kommer jag ha många år hoppas jag. Får ta bra hand om dom bara. :) Ska ta med dom hem sen när jag ska följa med mamma ut och gå så att vi kan inpregnera dom med en gång så det är gjort! Hihi! Jag gillar mina fina, nya skor. Såhär ser dom ut!Snygga va??Blir snyggt sen när det blir snö och sånt. Har inte riktigt vant mig vid det. Är ju van vid mina små nätta converse, det här ser ju ut som clownfötter! :D Och mina vader ser ännu smalare ut än vad de är. Men snart har jag nog vant mig vid det.

Jag ska hänga med mamma ut och gå sen som sagt. Ska bli skönt med frisk luft. Och vädret är hyfsat bra förutom att det blåser så mycket. Riktig höstvind! Men innan dess ska jag städa lite och kanske hinna med och laga lite mat.


Vacker höst!

Idag när jag körde från jobbet så körde jag förbi en damm med träd runt som speglade sig så fint i det spegelblanka vattnet! Jag var bara tvungn att ta kort på det men jag hade inte kameran med mig så jag fick köra hem och hämta den (och Adam) först. Som tur är har jag bara tio minuter från jobbet hem så det gick snabbt! Såhär blev det:På fredag nästa vecka fyller jag år! ^_^ Jag längtar lite faktiskt. Hoppas det blir mysig väckning då... Men man kanske inte ska hoppas på för mycket. ;) Jag ska iallafall baka något goctt och ta med att fika på jobbet. Lite lustigt att det är den som fyller år som ska göra det. Borde inte den bli bjuden liksom? En tanke bara.


RSS 2.0