Den stora dagen har kommit! ;)

Hihi! Klockan är fyra och jag sitter redan och dricker drink. Det är bara för att jag måste prova drinken jag ska bjuda på ikväll! För ikväll ska jag, mamma, Cecilia och Linda ha drinkrunda! Jag har längtat efter detta i flera veckor nu känns det som. Ska bli så kul! Vi börjar med förrätt hos mig och första drinken så klart. Sen drar vi vidare på förrätt hos mamma. Vi kommer gå så det blir att klä på sig rejält! Tar ju nästan en halvtimme att gå härifrån till mamma. Men det är bra att vi börjar här så vi slipper gå ända ut hit senare under kvällen! De andra tre bor ju samlade inne i Ränneslöv. Så här ser min testdrink ut!

 

Jag hade kunnat skriva receptet nu men jag vill inte avslöja det om någon av de andra deltagarna läser detta! ;) Så det får bli i ett senare inlägg!

 

Nu ska jag börja förbereda förrätten!

 


Mixern pajade.. :(

MIN MIXER!! Den gick sönder när jag skulle göra en smoothie! Så jag fick äta halvslizade fruktbitar istället. Den grejen som får kniven att snurra gick sönder så det händer liksom ingenting. Vad tråkigt!! Hoppas det går att reklamera! Och att Anita har kvar kvittot framför allt! :S

Jag som tyckte det passade så bra med en banan-apelsin-jordgubb-smootie nu. Har varit på Afropowerdancen ikväll med mamma och Cecilia. Det är kul! Och det känns så bra efteråt!

Scary Movie går på tv nu. Sjukt dålig film egentligen men den har sina stunder! X) Jaja..
Alla hjärtans dag igår!

Det kändes inte direkt som alla hjärtans dag igår. Varken jag eller Adam hade fixat något till varandra och egentligen bryr jag mig inte så mycket om det. Det är en ganska överskattad dag, som alla skrev på facebook igår! :D Så jag tillbringade dagen med att försöka få i ordning vår lägenhet. Det är fortfarande kaos här efter att vi fick ordning i förrådet. Nu är det bara där det är ordning! Hehe! Men jag lyckades ganska bra iaf. Vi var på Zumban på kvällen. Det är så himla kul!! Och sen efter passet fick vi varsin liten chokladbit för att det var alla hjärtans dag! Lite knäppt tycker jag! Först träna och sen trycka i sig choklad! Men det var ju bara en liten bit med 80% choklad så det var ju inte så onyttigt ändå! ^_^

Adam kom hem frånn jobbet vid halv tolv och så hade jag faktiskt gjort det lite mysigt för sakens skull. Jag tände massa ljus och dukade upp med chokladfonue och fruktbitar! Och Adam hade en liten chokladask med sig till mig när han kom hem. Hihi, det blev en ganska mysig alla hjärtans dag ändå! ^_^

 Hihi, det blev en ganska mysig alla hjärtans dag ändå! ^_^


Söta lilla Zac!

Igår passade ju jag Zac igen. Han är så lätt att ta hand om. Förutom när han blir lite gnällig. Han har en tendens att bli det när han är här. Han tycker nog det är tråkigt här! Vi gick en runda som vanligt. Samma runda. För det finns inga andra rundor att gå nästan. X) Den vi går är perfekt längd också. Tar ca en timme att gå. Mn igår var det inte alls bra väder! Det blåste och var mulet som bara den. Sist jag passade honom var det mycket finare! Jag tog några bilder då!Vi såg ett gäng rådjur med. Det gör man lite då och då häromkring. Mysigt! ^_^

Efter rundan så tyckte Zac att jag var lite tråkig så jag lyfte upp honom i sängen så att han kunde gosa ner sig lite och sova ett tag. Det visade sig att han gillade Adams hajar som han köpte på Maxi sist. Hehe, Adam har många hajar nu! XD Det handlar såklart om gosedjur och inga riktiga hajar!Hihi, Zac har alltid gillat mitt duntäcke!


Kaaaaos!!! (eller.. Du vet att det blir mayhem!)

Igår påbörjade jag och Adam ett crazy projekt här hemma. Vi bestämde oss för att göra ordning i vårt enda förråd så att vi kan använda det på riktigt. Vi har ju bara slängt in en massa grejer huller om buller som vi har velat bli av med. Vilket slutade med att vi inte fick tag i grejerna längst in underst! Vår metod var att slänga ut precis allt och ställa det i vardagsrummet. Då blev det såhär:Jag fattar inte hur allting fick plats där inne!! Men vi har iaf fått bort ungefär hälften från vardagsrummet nu och hittils har vi tre stora påsar och två lådor som ska till loppis. Och mer lär det bli!!

Nu i förmiddag är the Ark på en massa radiokanaler. Jag har letat upp alla på webben och kopplat in datorn i stereon medans jag fortsätter med vårt projekt! Perfekt! Har varit uppe sedan halv åtta. Då började the Ark maratonet och dessutom kom Leif med Zac! Jag ska passa honom idag igen! :)


Bakade med Suz

Förrförra veckan kom min gamla klasskompis Suzanne hit. Det var säkert ett år sedan vi träffades (förutom på mitt kalas i höstas men då fick vi ju inte pratat så mycket). Jag tycker det är fantastiskt att man kan träffas så sällan och ändå kan man prata som om det var igår man träffades. Som man verkligen kan vara sig själv med! Bara sådär. Jag har några sånna kompisar. Särskilt tjejerna från högstadiet. Man liksom vet att man inte tappar kontakten bara för att man inte hörs på ett par månader. Men nu för tiden har man ju facebook nu för tiden och behöver inte ens anstränga sig för att veta vad som händer i de andras liv.

Iallafall, jag och Suz pratade en massa och sen bakade vi lite muffins. Det blev en bra dag!

 

 

 

Hoppas jag får träffa henne snart igen!

 


Tappat bort en sladd!

Hej! Jag har tappat bort sladden till kameran så jag kan ladda in bilderna i datorn. Så jag har inte kunnat ladda in några bilder på ett tag och därför inte velat skriva i bloggen. Det här handlade om ett rekryterningsföretag som behövde folk till att ringa kunder och ställa frågor. Det är lite sådär för det är först en praktik och sen övrgår det till anställning. Men jag behöver ju få en anställning så snart som möjligt för lönens skull.. :S Men efter det så hade jag lite personlig kontakt med af och uppdaterade mina uppgifter och så. Så nu har jag massa inspiration till att söka olika jobb och det finns faktiskt en massa jobb att söka nu. Sen åkte jag till två ställen och presenterade mig och lämnade cv. Känns bra nu! :)

Häromdagen tvinga mamma mig ut i det kalla och ruskiga vädret i bara klänning för att ta lite bilder. Hon är knasig! Men det blev bra bilder iallafall!Nu ska jag vila lite tills Adam kommer hem om nån halvtimme. Känner mig lite småfebrig. Sen ska jag se till att vi städar lite!


RSS 2.0