Tar det lugnt..

Nu sitter jag och doppar apelsinbitar i chokladfonduen och har blandat mig en cosmopolitan. Sitter och tänker över situationen.. Jag tror det ordnar sig. Jag är ganska positiv ändå. Det kommer gå bra. Det är ingen fara. Imorgon ska jag som sagt åka och söka jobb lite här och var. Har blivit bra på att skriva personliga brev och har fått en massa idéer på hur man kan söka jobb på ett lite roligare sätt. Inte bara göra som alla andra och skicka in ett CV bara. Hmm... Adam får ju jobba kvar på COG i en månad till och under den tiden kommer han ju hitta ett annat jobb! Jag är helt säker på det!

Jag tycker nästan det är skönt att få vara med om detta. Det är som ett test. Hur klarar man en sån här situation? Innan idag kändes det som att falla nerför ett stup men just nu känns det okej. Man är ju inte direkt ett fall för Lyxfällan!
Jaja...

Allt på en gång!! :(

Står inför mitt livs största utmaning. Allt händer på en gång helt plötsligt. Och det är inga bra saker. Nej. Jag har ju gått hemma sedan julas och har en inkomst på 3200 kr i månaden. Men det är ju lugnt för Adam jobbar ju. Men! Adams bil haverarade i helgen. Och det kommer kosta en hel del pengar att fixa det. Så där förvärrades situationen betydligt. Och så idag.. så blev Adam uppsagd. Suck.. En måndag har vi på oss att fixa jobb båda två! Och så gäller det att hålla stenhårt i pengarna. Idag har jag lämnat in mitt CV på Willy:s i Laholm. Känns bra! Hoppas på att få komma på intervju! Och imorgon blir det att snygga till sig, tuffa till sig och dra ut och söka jobb överallt! Båstad, Mellbystrand och Laholm. Dessutom håller jag på att sälja massa grejer på blocket och tradera. La ut mina The Ark-biljetter till deras spelning på söndag och fick sålt dom med en gång! Kändes asbra! ^_^ Men jag har massa bra grejer uppe på tradera!

Kolla mina autioner här!


Tänka nytt för nya resultat!

Jag har börjar på en ny kurs som Karriär i Halland anordnar. Ett projekt dom har startat för att hjälpa ungdomar hitta jobb. Och istället för att göra som arbetsförmedlingen och bara skicka ut en på första bästa jobb så fokuserar dom på att man ska komma på vad man vill jobba med och hjälper en att få den sortens jobb. Vi började med introduktionskursen i måndags och ska förstsätta i fyra veckor framöver. Igår och i förgår var rena inspirationsdagar. Vi lyssnade på en föreläsare som skulle hjälpa oss att börja tänka på ett annat sätt. Sjukt givande faktiskt!! Igår gjorde vi visionstavlor. Hehe! Satt och klippte och klistrade hela förmiddagen. Hur gött som helst! Vi skulle göra ett kollage med bilder på saker vi ville ha i vår framtid och bilder som inspirerar oss. Min tavla blev hur bra som helst tycker jag! Men det är väl för att det är just min drömframtid som är på bilden!


Där det är tomt ska det sitta en porsche men den trillade av. Lite dåligt lim kanske! ;D


Hur gick det på drinkrundan?

Vi hade ju drinkrunda i fredags! Jag, mamma, Linda och Cecilia! Det var hur kul och mysigt som helst och vi har redan planerat in nästa! ^_^

Vi började kl 18 hos mig. Jag bjöd på förrätten. Det blev crêpes med bacon och spenat-fyllning! Enkelt att laga och det blev supergott! Här har ni receptet! Man måste vara medlem i matklubben.se för att se hela receptet men det är enkelt att gå med. Och jag glömde så klart att ta en bild på maten!
Sen var det dags för min drink! Jag gjorde samma som jag skrev om i inlägget men jag gjorde den lite sötare än vad det skulle vara. Melon Paradise hette den!


 

Här är mammas drink hemma hos mamma! En White Lady tror jag den hette. Mycket sur var den! Men himla fin att titta på! :D Vi åt huvudrätten där också. Då var Adam, Leif och Tobbe också med. De hade en egen liten grabbkväll eftersom de inte fick vara med oss!

 

 

Lindas drink hemma hos henne! Den smakade jordgubb! Jag tyckte den var jättegod! Men jag älskar ju söta drinkar! ^_^

 

 

Till sist gick vi hem till Cecilia. Eftersom vi skulle vara där resten av kvällen fick vi två drinkar där! Hehe! Först!.. så blev det en klassiker! Cosmopolitan!

 

 

Och så en Sex on the Beach! Den var riktigt god! Har inte smakat den förut!

 

 

Ciss hundar var med och höll koll på oss! Dom är så himla söta tycker jag!! ^_^ Här busar jag lite med lilla Mackan!

 

 

Och såhär såg jag ut under kvällen!

 

 

 

 

 Alla mina Tupperwareprylar!

Jag har helt slutat att sälja tupperware nu men jag har massor av grejer kvar som jag tänker sälja! Har ju varken plats eller användning av allt.

Jag lägger upp bilder här och om ni blir intresserade av en produkt så hör av er om pris till mig!Alla grejerna är oanvända eller så har jag haft dom till visning!RSS 2.0