Pumpor!

Nu är det Halloween till helgen! En helg som jag älskar! Maskerad är det bästa som finns! Jag har gjort lite halloweenpyssel. Bl a en liten virkad pumpa som jag påbörjade förra året men den var så tråkig att göra så den fick vänta ett år! :D
Den fick sitta på min halloween-inspirerade ljushylla!

Idag har jag ju haft pysselonsdag! Körde till Vallberga och köpte en stor fin pumpa som jag skar ett ansikte i! Den blv jättebra! :D Funderar på att köpa en till lit mindre imorgon och ha inne i lägenheten!

Den fick pryda vår trappuppgång! Scaryy! ;DPysselonsdag!

Tänk vad mycket jag har för mig!!
Började med att försöka sy om en kavaj till en frack.... Skulle ha den på halloween men det blev inte så bra. ller.. det had blivit bra om inte mitt tålamod tagit slut! :D Så jag kommer använda min nyinköpta kavaj istället. Hittade den igår på HM! Det är lite speciell så den kan funka till min utstyrsel på Halloween. :P Sen när jag blev "klar" med det så kom jag på att jag ville prova min Halloweenutstyrsel, med smink och allt. Men det kommer bli kladdigt så jag fick uträtta dagens ärenden först! Hämtade ett paket i Våxtorp som innehåller pysselgrejer från panduro! Hihi! Och sen körde jag till Vallberga och köpte en jättepumpa som jag ska karva lite i sen! Blev hungrig så just nu håller jag på med maten.

Förra gången jag gick hemma så brukade alltid Isac och Felix hälsa på.. Det saknar jag lite. Ska nog se om dom vill komma hit en sväng sen! Mina söner. :D

Jag har gjort en ny mössa till en jobbarkompis!Den blev lite liten så jag hoppas den passar. Den töjer sig nog lite.. Hihi! Annars blev jag väldigt nöjd med den!


Armband från mamma!

Igår fick jag ett jättefint armband från mamma som hon gjort själv! :D Jag blev jätteglad för det!


Hon har valt ut pärlor som ska matcha mig! Kassettband som min tatuering, fiol som ska likna gitarr tror jag, jag gillar hello kitty, "believe" för jag tror att det inte fanns någon som sa "peace"! :D Grodan visste hon inte själv varför hon tog med. En sol för att jag är som en solstråle! Tror jag! Haha! Och så ett kors.... ja..

Tack så mycket mamsen!


Slipsfest i Floalt!

Klockan är halv två och Adam har inte ens vaknat.. Det var inte så längesen jag gick upp heller. Är otroligt seg men inte så bakis som tur är. Sitter och kollar på Äntligen hemma! Haha, ganska intressant faktiskt. Vi ska måla om ett par väggar här i lägenheten. Fondväggar i två rum. Vi har frågat hyresvärdarna om lov så nu är det bara att välja färg och sätta igång! :D Ska göra det i veckan. Så har jag något att göra!
Men nu till det viktiga, det var ju pubafton i Floalt igår! Med slipstema! Ganska roligt! Jag skulle ju vinna med min slips men Thord vann istället.. Men hans "slips" var också påhittig och välgjord! Han hade sytt en kilt av slipsar!
Vi var först på förfest hos Johan i hans "bar"! :D Sen drog vi till klubbstugan! Här är lite bilder!

 

Men mamma! Det är inte den som står BAKOM baren som ska vara fullast! ;)

 

 

Mamma var sist på dansgolvet i natt! :D Nästan i alla fall!

 

Tack alla för en supertrevligt kväll! Helnajs som vanligt! Massa trevligt folk! <3

 

 

 


FREDAG!!!

En fredagkväll! Och jag har ingenting planerat. Tycker jag inte om!! Brukar alltid ha en massa inplanerat. Idag har jag städat. Dammtorkat.. Det var lite för längesen jag gjorde det. Så nu luktar här gott! För en gångs skull! :) Om ett tag ska vi köra Dan och Anita till solbacken.. Och sen då? Sen får vi äta nått. Äh! Jag har fortfarande ont i halsen! :S Skitjobbigt. Så ikväll får det bli lungt. Så att man orkar med pubaftonen i floalt imorgon. Det kommer bli så kul!! Och min slips är så ball! Annars tycker jag slipstema är ett svårt tema. Bra! För då har jag störra chans att vinna med min slips! Haha!
Nu råkade jag nog bjuda in en av Adams kompisar kl åtta... Haha, undrar om han skämtade på facebook eller om han och fler verkligen kommer kl åtta nu! Spännande!

Jag ikväll:

 

Min nya kamera är en bra kamera! Men när det gällde att ta egobilder så var den inte så bra längre... Det tog ett bra tag innan jag fick till det! XD

 

 

Emofjortislugg! Haha!

Jag har färgat håret idag! Rött igen. Min utväxt hade blivit lite väl lång tyckte jag. Malin kom upp och hjälpte mig. Tack för det! :)


Ensam i huset!

Det är lite läskigt när man tittar ut på gården och inser att det är bara min bil som står där! Helt ensam i hela huset! Det är inte så ofta man är det. Kanske för att man inte brukar vara hemma mitt på dagen, som jag är nu. Egentligen borde man ta tillfället i akt och spela skithög musik a la Raubtier nu när man ändå inte stör någon. Men jag har fortfarande ont i nacken sedan i lördags! :D Så det får bli något mjukare. Ska till maxi nu men sen ska jag minsann spela lite Lars Winnerbäck på skithög volym och städa lite. Vädret passar skitbra för Winnerbäck idag!


Raubtier i lördags!

Vi var på konsert i lördags och såg Raubtier på James rockbar i Halmstad! Har längtat efter det hur länge som helst känns det som! Kvällen blev jättebra. Först åt vi på en liten pizzeria i Halmstad. Det var jag, Adam, Frida, Joy, Kevin, Elin, Robin och Elins kompis Emma! :) Sen drog vi till James. Där träffade vi Felix och Isac och deras kompisar. Blev lite förvånad över att Isac var där för han är ju för ung!!! Hehe, men han hade smitit in ändå! Träffade min gamla jobbarkompis My från CoG och pratade massa med henne. Skittrevligt. Och så träffade jag Oskar från Halle. Massa trevligt folk!
Jag och Frida krigade längst fram under konserten.. som vanligt. Hehe, det var jättetrångt och jag hade nog haft det bättre lite längre bak. James var lite litet för ett så stort band.. Kravallstaketet välte över scenen så de fick stå och trycka tillbaka det hela tiden! X)

Frida!

Efter konserten var det Adam som ville hem för en gångs skull! Jag ville stanna.. :D
När vi hämtade jackorna träffade vi delar av bandet. Det var najs! Haha!

 


Kevin fick Hulkoffs autograf och var väldigt nöjd med det! :D "Alex, ta en bild!!... Ta en bild till!!"


Häj häj häj!!

Nu sitter jag här och är arbetslös igen! X) Men den här gången är det på bestämd tid så det gör inte så mycket. För nu kan jag göra allt jag inte "hunnit" med annars! T ex nu håller jag på med att pärlplatteprojekt! Vi ska på pubafton i Floalt på lördag och temat är slips! Och tänker förstås inte göra det enkelt för mig! Nej, för skjutsingen! Jag ska göra en pärlplatteslips. Det är ju tävling också om bästa slipsen så en liten chans kanske jag har. Men först ska den bli färdig. Jag har hämtat mina gamla pärlor i Ränneslöv och håller på att sortera dom. Pilligt!! Har inte direkt tålamodet till det. Vill börja skapa med en gång!! :D

 

Mina kvarlevande pärlor var inte mycket att hänga i granen men det får duga.. Hoppas ingen som ska till Floalt läser mig blogg innan lördag så jag avslöjar någonting nu!!

 


RSS 2.0