Pubafton i Floalt!

Det har varit en riktigt seg dag idag. Adam, och Isac, åkte härifrån vid nio i morse för att dom skulle repa i Halmstad (igen!!). Jag gick inte upp förrän vid ett kanske. Jag gjorde panerad sejfilé! Det blev riktigt bra! Och gott! :D Sen har jag bara suttit vid datorn och tv:n. Adam kom hem vid kl 18. Och nu sitter vi och kollar tv igen bara. Men! Igår var vi på pubatfon i Floalt och festade med mina kusiner. Jag hade jättetrevligt! Här är lite bilder?


 

Min outfit! Det var Tema: Huvudbonad!

 

 

Jag försökte matcha sminket!

 

 

Vi hade förfest hos kusin Johan! Adam satt bara och skrattade hela tiden! :D

 

 

Kevin blev lycklig när han fick sin skiva som jag hade med på Sabaton-signeringen!

 

 

 

 

Glad Jonte!

 

 

Jag tyckte Ewa's hatt var så fin! Jag kanske ska låna den någon gång.

 

 

Donald var trubadur! Han är min gamla musik-, matte- och gitarrlärare!

 

 

Malle hade en skittuff också! :D

Det var en supertrevlig kväll! Verkligen! Jag längtar tillbaka! Jag dansade en massa. Bugg och sånt. Mysigt! Hm.. Ja det hände en massa saker som gjorde mig glad! Men nu är det söndagkväll och jag ska gå och duscha och lägga mig. Jobb imorgon ju!


En fantastisk konsertdag!

Vilken dag det blev igår! Vi körde ju kl 2 och var i Lund vid... jag minns inte med mellan 3 och halv 4 måste det varit. Vi parkerade och skulle gå till skivbutiken som Sabaton skulle sitta vid och signera men vi gick åt helt fel håll och fick ta buss ut till ett köpcenter som butiken låg i. Men till slut så kom vi ju fram och var i god tid.

Frida får sin armehjälm signerad av Jocke. Sångaren. Han var sjuk sist hon var på signering med dom så de andra hade redan signerat den.

Adam fick sin tatuering signerad! Hans Sabaton-S! De sa att det var den snyggaste Sabatontatueringen de sett! Lite kul att höra!

Sen när vi hade signeringen överstökad så åt vi på köpcentert. God mat fick vi. Sen var det bara att hitta tillbaka till bilen. Vi fick ta bussen tillbaka till centrum och sen gå tillbaka till bilen därifrån för vi mindes hur vi hade gått. Sen ställde vi in gps:n på mejeriet så det gick snabbt att köra dit. Vi stod i kö utanför en timme och det var ganska mycket folk fframför oss ändå. Vi hade ju en biljett över och försökte sälja den.

Haha! Snygg skyllt va? Vi sänkte det till 200 sen och jag skrev Adams nummer på den och satte den bredvid kön. När Steelwing hade börjat spela så ringde någon så vi fick faktiskt sålt den!

När vi stod i kön kom Kevin, Robin och Johan också. Mn jag har ingen bild på dom från igår..  Sen shoppade vi lite merchandise och folk köpte dricka. Jag körde ju så det blev gott vatten till mig! Kvart i nio började Steelwing. Jag tycker inte dom är så bra. Sen var det Alestorms tur! Det var riktigt bra! Jag och Frida höll oss framme vid scenen och råkade hamna i moshpiten några gånger men jag springer ut ur den så fort som möjligt! X) Är ju lite klent byggd, jag kanske går sönder. :D

Alestorm!

Sen var det Sabatons tur då. Det blev ett himla tryck såklart men det var jobbigare än vanligt. Hamnade helt fel och sen blev jag knuffad bakåt från Adam och fick armarna fastklämda neråt medans jag hade en killes arm mot halsen så jag fick inte luft. Riktigt obehagligt faktiskt. Och Adam fick panik för han trodde jag hade trillat eftersom jag försvann. Så vi gick ut och köpte dricka och missade ett par låtan men vi var så skärrade. Mn sen kollade vi på håll resten av konserten. Det var för övrigt en bra spelning!

Efter spelning sprang jag ut till garderoben för att försöka slippa kön som uppstår. Då sprang jag på sångaren i Alestorm och fick hans autograf och en bild! Mysigt!

Helt svettig och äcklig var jag! Haha!

Efter konsterten så åkte vi hem till Meindert. Det är en av våra kollegor och han hade lite grabbkväll med killarna på jobbet. Det var faktiskt mycket trevligt att hälsa på där lite. Men sen blev klockan två och vi ville hem. Vi var hemma klockan tre.

Här är mitt linne jag köpte igår!

Hihi!! :D


SABATON!!!

Om en timme kör vi till Lund! Ska ju se Sabaton och Alestorm och Steelwing! Ska bli så nedrans grymt! Vi kör såhär tidigt för vi ska först på signering med Sabaton! Naaahaaajs! Iiih!

Som uppvärmning har vi brunchat med våra pågar! Isac och Felix. Felix ska inte med ikväll för han är pank så vi har låtit honom veta vilken loser han är! ;P







Felix lånade mitt löshår! :D Han passar i det!





Såhär ser jag ut idag! :)

Nu är det bara Frida vi väntar på. Sen drar vi! Och kväll kommer kusin Kevin, kusin Johan och Robin också! Det här blir så bra! Ihi!


Snart halloween!

Jag har börjat fundera på vad jag ska vara för någonting på halloween! Jag har nog bestämt mig för att vara leopard! :D För jag har redan så mycket leopardmönstrat i min garderob! X) Har provat lite ikväll!


Känner mig som Findus! :D

Men nu får jag gå och skölja av mig och lagga mig.. För imorgon är vi lediga men vi ska på SABATON!!! Ihi, vad jag längtar! Såhär såg det ut i somras när vi såg Sabaton!


Och vi ska även se Steelwing och Alestorm imorgon. Här är en bild från när vi såg Alestorm i somras! :D



Haha, det ska bli kul imorgon!
God natt!


Inte förrän februari???

Jag pratade med tatuerarn i förgår för jag vill tillbaka och fylla i tatueringen. Men han hade ingen tid förrän den 4 februari.. Så nu får jag ha en halvfärdig tatuering ett tag. Ett bra tag.. Hmm.. Såhär ser den ut nu!



Lite flammig och ojämn. Det är det som ska ändras på och sen är den färdig!

Hittills har den här jobbveckan varit tråkig. Men ikväll har det flytit på jättebra! Fast jag tror jag kommer få fräsa imorgon kväll och det är det absolut tråkigaste.. Hoppas inte!!

Nu ska jag lägga mig så att jag kan gå upp i tid imorgon och hinna göra lite grejer!

God natt!



Måndag

Sitter och är lite småsur. De ringde från jobbet nyss och undradee var jag var någonstans. Chefen hade glömt att han bett mig jobba kvällskiftet den här veckan. Hur kan man göra så?? Vi diskuterade t o m att jag missar skyttet då. Jag hade lika gärna kunnat komma i morse och jobba dagtid då! Som jag egentligen vill. Man blir ju trött på vissa...

De har släppt biljetter till Sweden Rock Festival 2011 nu. Är inte lika snabb på att köpa biljetterna i år som i fjol för detta året är dom 3000 första biljetterna inte rabatterade utan man får en jubileumströja istället. Och den var inte så snygg. De har 20-års jubileum nästa år. De har släppt en artist som kommer med och det är Ozzy Osbourne och han är jag inte sugen på att se heller så det var inget kul med det biljett/bandsläppet alls. :/

Åh! Så hittade jag ett par skitsnygga skor som jag vill ha! Men dom är svindyra så jag kan ändå inte köpa dom. Men man kan ju drömma. Ellerr göra som jag brukar göra ibland när jag är sugen på att shoppa. Jag brukar shoppa på internet och lägga massa grejer som jag vill ha i kundkorgen. Sen när jag ska betala så stänger jag ner. :D Låtsashandlar! X)

Så här ser skorna ut iallafall..


Skor från BRANDOS.se!
Miss Sixty: Vanna från BRANDOS.se

 

 

Skor från BRANDOS.se!
Friis & Company: Maritha från BRANDOS.se

 

Visst är dom snygga??

 

 


Tradera!

Nu har jag lagt upp ett par klänningar på Tradera som jag ska sälja. Man får ju vara lite ekonomisk! :D

Denna är helt oanvänd och auktionen hittar du här! http://www.tradera.com/item.mvc/viewitem/?auctionId=121006070




Höst...

Nu är jag sådär höstdeppig, men på ett bra sätt. På det mysiga sättet. Sitter och är mätt för jag har ätit pannkakor från igår och lyssnar på Lars Winnerbäck. Det är riktig höstmusik! Adam är i Halmstad och repar men kommer nog snart hem. Han sa att han skulle sätta ld i baken på de andra så att dom blir klara så fort som möjligt så han kan komma hem till mig igen. Han körde vid nio i morse.

Igårkväll hade vi filmkväll, jag och Adam. Vi såg The Book of Eli. Mycket bra film. Handlade om världen efter att osonlagret gått sönder och Eli var en gubbe som ville ta sig till väst för att lämna en viss bok där! Spännande som tusan var den! Sen såg vi Sherlock Holmes och den var också bra och spännande. Coola effekter och så.

Idag vill jag göra något vettigt. Ska nog rensa i garderoben. Det är bara kaos i den nu. Hade varit bra att få i ordning och tömma lite lådor och så! Sen ska jag väl hem till mamma för att måla om den där nedrans byrålådan!

Ska nog erbjuda mamma sällskap på rundan med hunden ikväll. :)

 


Fest och chokladpannkakor! ^_^

Igår blev det fest. Vi hade egentligen tänkt att bara sitta hemma men det får bli ikväll istället. Vi gick först över till Fanny och spelade spel! Mycket trevligt.

 

Sen åkte Fannys gäster hem och vi fick för oss att vi skulle åka in till de andra som hade fest hos en kille i Vallberga! Det var mycket folk och jag hade himla trevligt. :) Kul med lite nytt folk också så det inte är samma hela tiden.

 

 

Jag och Martin!

 

 

Hårdis och grabbarna boys i bakgrunden!

 

 

Tobbe och Adam med en galliano hot shot! ;)

 

 

Bam blev knuffad rätt över mig och Fanny så han skallade mig och min cider veks och hälldes ut rätt i fannys knä! X) Men det ver lite kvar i den sen.

Idag provade jag ett recept ur min Choklad-bok! Chokladpannkakor! Det blev supergott tycker jag! ^_^ Gjorde även egen chokladsås som också blev god!

 

 

 

Det var gott med ett glas mjölk till!

 

 

Fanny kom över och smakade en pannkaka och Adam var precis lika bakis som han ser ut!

Ikväll blir det middag hemma och så ska vi hyra en film på boxen och bara sitta och mysa, jag och Adam! <3

 


Fotbad!

Var sååå trött i fötterna efter att ha stått upp helt stilla på jobbet ett par dagar. Jag har stått vid trycken. Alltså trycker ett tryck på tennisbollarna. Och så ska jag ju stå och skjuta ikväll och jag brukar få ont i fötterna i vanliga fall! Nu kommer jag få ännu ondare. Så jag tog ett varmt fotbad för att mjuka upp fötterna lite och massera och så. ^_^ Jag vill ju ta det här med skyttet på allvar! Jag har hållit på med det sedan jag var nio år gammal.

Nu ska jag bara sitta och vänta på att Adam kommer hem. Behöver prata med honom. Han åkte direkt till Halmstad efter jobbet för att flytta lite instrument eller någonting med bandet. Jobbigt att aldrig få träffa honom.


Ensam..

Nu har jag gått och lagt mig, heeeelt ensam. Adam är som jag skrev innan på konsert i Göteborg. Han ser på Annihilator. Det är han, Erkki och Felix. Jag hade inte lust att hänga med. Såg ju dom i somras på rockweekend så jag klarar mig. Det är bara så tråkigt att vara själv! Var ju det hela förra veckan och nu ikväll och imorgon för då ska Adam jobba kvällsskiftet eftersom han kommer hem så sent ikväll. Annihilator ska typ börja spela nu först! Så Adam är ju inte hemma förrän kl 3 eller något. Men jag hoppas inte han väcker mig för jag behöver sömnen!

Jag skulle ju bli färdig med den nedrans byrån idag. Det gick sådär! Målade sista lådan igår (den har fått spacklas och spacklas om och så) och det hade inte torkat ikväll och dessutom hade rollern luddat av sig så det är massa små strån i färgen nu. BAJS! Så jag får slipa lite på den igen och sen köpa en pensel och måla igen. Har kommit på att jag vill ha hjul på den! Så jag kanske hinner fixa det innan lådan är färdig. Hade varit bra!

Nä, nu ska jag sova!





(ps. Adam gillar inte att bli fotograferad.....)


Väderfenomen! <3

När jag kom hem från jobbet idag hände det många grejer på himlen! :D Ett par iallafall. Jag är glad att jag hade kmran nära till hands! Det regnade över Båstad och solen lös rätt igenom!



Jag lyckades inte riktigt få det på bild och sen kom regnet till oss när jag körde hem och det uppstod en helt skjuk regnbåge! Vi bor verkligen bra till för vår gård pekar direkt mot en vinkel där det ofta uppstår regnbågar. Ni såg ju mitt inlägg om dagen vi flyttade in hit! http://bubblecrotch.blogg.se/2010/october/ett-helt-halvar.html

Jag stod på gården och sen gick jag upp till vårt toafönster och tog massa bilder:







Lite roligt ställe att sluta på. Har nog ingen lust att gå dit och gräva efter en skatt! ;P



Ikväll är Adam på konsert så honom får jag inte se förrän mitt i natten. Fast jag hoppas mest på att han inte väcker mig. Jag ska köra till skyttet nu. Sen ska jag inom Ränneslöv och göra färdigt byrån en gång för alla och ta hem den!




En trip till Knäred! :D

Idag tog jag och Adam en trip till Knäred! För Adam skulle hämta paket på DHL, som har fått för sig att skicka våra paket till utlämningsstället i Knäred och inte Laholm. Så vi får köra 2,5 mil rätt ut i obyggden medans vi hade kunnat hämta det i Laholm på vägen från jobbet. Jobbigt! Har hänt två gånger. Får fixa det på något vis om vi ska få grejer leverade av DHL. Efter att ha varit i Knäred så körde vi mot Hishult för att kolla på de jättestora vindkraftverken i Dansbygget i Hishult. Vi körde ända fram till dom och det var jättehäftig för dom är ju så himla stora!







Dom susade jättemycket och det kändes som att man skulle bli träffad av vingarna när man stod under. :D

Sen lagade jag och Adam mat tillsammans. Det blev raggmunkar och bacon. :) Och efter det åkte vi till mamma och Leif och fixade med byrån. Det är bara handtagen som ska dit på den sista lådan sen är den färdig att ta med hem! Fast jag har inte fixat ben till den än. X)

Nu ska jag sova.


Halmstad ikväll!

Nu ska vi in till Halmstad strax. Vi ska nämligen ut ikväll men Adam ska repa i Halmstad först så jag måste åka med. Onödigt att köra två bilar ju! Tänkte att det skulle bli skittråkigt att vänta men fick nyss reda på att Felix ska åka med oss in också så vi blir två som väntar. Lite roligare. Får vi hoppas. :)

Såhär såg jag ut igår och funderar på ungefär samma look ikväll! :) Är så snyggt med jeans och högklackat!!



Men nu måste jag göra mig färdig!



Nu är det kvällen.

Har lagt mig nu. Det gick bra på skyttet idag! ^_^ Jag sköt 337 av 400. Mitt personbästa är 359 men det är inte ofta jag skjuter så bra i vanliga fall. Nu längtar jag redan till nästa gång jag ska skjuta.

Jag glömde ju säga en sak innan!!! Igår släpptes Håkan Hellströms nya skiva. 10 år sedan den första kom. Tufft. Mn iaf! Titta vad som låg i min brevlåda när jag kom hem idag!



Så fin! Och med värsta autografen också!



Han har så snygg autograf tycker jag! Skivan var jättebra dessutom. Vem kunde tro något annat?? Har fastnat för en låt som heter Där jag kommer ifrån. Jag, mina kusiner Johanna och Jennie ska kanske se honom i Lund i november. Det blir femte gången för mig i så fall! Bästa konserterna någonsin! Lika bra varje gång!

Nu ska jag däremot sova. Och Adam kommer hem om en timme. Han är ledig imorgon. :/ Skönt för honom men jag har skrivit en liten lista på saker han ska göra. Hihi!! Han ska minsann inte få slappa! Ska bli skönt att äntligen få träffa honom på riktigt imorgon när jag kommer hem från jobbet. Har inte tänkt på det så mycket men just nu saknar jag honom väldigt mycket. Har varit jobbigt att vara ifrån honom. Vi har ju bara träffats på morgonarna när jag sagt hj då till honom, sen kl 2 på eftermiddagen när han kommer till jobbet, sen säger jag hej då till honom när jag åker från jobbet vid 4 och sen har vi pratat lite när han kommit hem på natten. Jag ränkade ut nu att vi har setts sammanlagt 2 h den här veckan. Och då har vi inte varit ensamma mer än halva tiden. Och den msta av den tiden har den ena varit nyvaken. Hehe!

Som sagt, sova!


Solat!

Jag solade efter jobbet idag. Mest för att döda finnarna på ryggen inför ifyllandet av tatueringen! Den ska fyllas i nån gång nästa vecka. Så snart ska man ha ont igen ett tag! X) Jag blir så fräknig när jag solat. Känner mig somrig! Nu ska jag duscha och sen åka till mamma och äta pannkakor. Vi hade det som tradition förut. Vi åt alltid pannkakor innan eller efter skyttet. Och jag ska skjuta sen. Hoppas det går bra. Är så trött i benen efter jobbet så det kommer göra ont i fötterna. :/ Men det ska bli kul!

Fridens liljor // Alex

Klippt rak lugg igen!

Nu har jag och mamma varit hos kusin Johanna och klippt oss! Jag var jättesugen på att ha rak lugg igen så det blev det. ^_^ Känns jättebra!



Jag och min bästis! ;)



Mamma klippte ganska kort och hon blev också jättefin!



När vi körde till Johanna i Hishult var det en jättefin solnedgång över Oxhultssjön! Vi var bara tvungna att stanna och ta massa bilder. Både jag och mamma älskar att fotografera!



Nu sitter jag och kollar på The Benschwarmers på tv, följer live-tv från när dom räddar gruvarbetarna i Chile och chattar med Lina! ^_^ En mysig kväll men nu insåg jag hur mycket klockan är.. :/ Ska förflytta mig till sängen strax.

Fridens liljor! // Alex


Kyckling!



Såhär smarrigt blir det när jag gör matlådor! Adam gör bara pulvermos eller pasta och mamma scans köttbullar eller falukorv. Men nu ska det bli lite gott istället! ;D

Har köpt en EasyRice från tupperware med. En riskokare man har i micron! Ångkokt ris på 10 minuter. Ett mycket bra köp får jag säga. Man behöver inte krångla med något och det sköter sig själv och bränner aldrig vid. Mycket godare ris också.

Nu har jag lagt mig och ska sova. Adam kommer ju inte hem förrän vid halv tolv. Hoppas jag somnar snabbt för idag har jag varit jättetrött! Och hoppas Adam inte väcker mig.

Fridens Liljor // Alex



Julkänslor!

Jag börjar längta efter jul! Blir mysigt med första julen i lägenheten!

Saker som ska bli kul till jul:
  • Byta gardiner! :D Haha, ja faktiskt ska det blir mysigt med mina fina julgardiner i köket.
  • Julpynta. Ska försöka göra det så mysigt som det bara är möjligt här! Men jag vet att jag inte kommer få någon hjälp av Adam. Förutom med granen.
  • Baka lussebullar och pepparkakor! Det ska jag tvinga Adam till att hjälpa mig med! Tänk en riktig baklördag tillsammans och lyssna på julmusik hela dagen och avsluta med ett mysigt litet glöggparty!
  • MÅSTE köpa egna julskivor. Har ju bara lyssnat på mammas skivor i alla år. Har inga egna. Absolute Christmas Classics är ett måste i skivsamlingen!


Åh! Jag kan knappt vänta! Haha! Men innan det blir jul (eller december rättare sagt.. :P) ska jag gå på Sabaton, Alestorm och Steelwing-konsert, massa halloweenfester (vet inte vilka/vilken än men en är bokad iaf!)

Min nya kamera och fika med grabbarna!

Jag älskar min nya kamera!!! Den är jättebra. :) Tar mycket fina bilder. Jag går jämt omkring med den nu. Adam börjar bli trött på att jämt bli fotograferad. Lite exempel:

Detta är Adams loppisfynd som sitter och tittar på oss i vardagsrummet! :D



Utsikten från vårt vardagsrumsfönster en höstig oktoberdag!



Adam en mycket sen lördagsmorgon. ^_^




Den här veckan jobbar Adam kvällsskiftet och jag jobbar 7 - 16. Så det blir ensamma kvällar hela veckan. Men ikväll ska jag till mamma en sväng och kanske äntligen bli klar med byrån. Imorgon och på torsdag är det ju skytte och på onsdag ska jag klippa mig hos kusin Jojo. Så det blir inte så ensamt ändå! Dessutom fick jag besök av Felix och Isac idag efter jobbet. Vi fikade lite och kollade tv. Mysigt. Felix tog körkort förra veckan och nu har han fått en egen bil. En riktig skrothög! :D







Helt brun inuti! :D En fräck liten rockmobil.

Fridens liljor // Alex


Köpte en kamera!

Igår köpt jag en kamera. På internet. Jag saknar verkligen en riktig kamera. Den bästa kameran vi har just nu är Adams mobil och den är ju inte alls bra! Men nu har jag köpt en grym kamera, tror jag. jag hoppas det! :D Det är denna...



Jag gillar canon. Jag köpte en billig kamera för ett tag sedan men jag skickade tillbaka den igen för jag trivdes inte utan canons meny! X) Och så är det ett himla bra kameramärke. Jag längtar tills den kommer! Hoppas den kommer imorgon!

Ikväll är den ensamkväll igen. Adam repar. Så jag ska hem till mamma en sväng nu för att planera min fest jag ska ha när jag fyller 20 om en månad. Kanske bli färdig med byrån någon gång också!

Sen ska jag nog hyra en film och mysa med mig själv. ^_^ Ska baka muffins med för de på jobbet ville ha. Men det tar ju bara nån timme. Får göra två satser för vi är ju många på jobbet.

Fridens liljor // Alex



Kanelbullens dag!

Igår var det kanelbullens dag! Och det firade jag genom att göra egna kanelbullar! Jag har inte gjort sånna på egen hand någonsin innan så det var kul att prova!



Men jag hade ingen pensel så jag fick pensla med en smörkniv! :D

I ugnen!

I ugnen!



Ser dom inte jättesmarriga ut? ^_^



Sen kom mamma, Leif, Dan och Anita (Adams föräldrar) och fikade hos oss! Det var jättetrevligt! Och det gick åt många bullar. :D
Idag kom också Felix och Isac och åt massa av mina bullar. Jag är stolt över att bullarna blev så goda!

Nu ska jag lägga mig och sova. Har varit jättetrött på jobbet idag. Så imorgon siktar jag på att vara lite piggare!

Fridens liljor // Alex

Ett helt halvår??

Idag är det ett halvår sedan jag och Adam flyttade in här. :O Tiden har gått extremt fort och vi har inte riktigt kommit i ordning. Men jag tycker vi har det himla fint tillsammans och jag trivs här. ^_^

Såhär såg det ut den dagen vi flyttade in!




Ikväll ska jag iväg och bowla med några kompisar. Jag känner ingen av dem så väl men det ska bli kul!

Sähår ser jag ut ikväll! Fast jag ska inte ha de glasögonen för det är fönsterglas i dom. >.< Och då ser jag inte. Det är synd för jag gillar dom skarp och det hade varit snyggt till outfiten! :)



Stör mig på att jag inte har någon rejäl kamera!!!

Fridens Liljor // Alex



RSS 2.0